Reparatie

U als klant staat centraal bij Indu-Con. Ook het optimaal verzorgen van eventuele reparaties aan uw product hebben een hoge prioriteit bij ons.

Er zijn verschillende mogelijkheden aangaande het repareren van uw product:

1. Klaar terwijl u wacht

bij geringe schade aan uw product is het geen probleem voor onze medewerkers deze te repareren terwijl u wacht. Bij deze optie is het wel genoodzaakt van te voren een afspraak te maken.

2. Haal- en brengservice 

bij grotere schade is het mogelijk dat wij uw product op komen halen en deze in onze vestiging repareren. Na de reparatie brengen wij uw product graag weer bij u aan de deur.

Hier zijn wel transportkosten aan verbonden.

U kunt uiteraard ook uw product zelf brengen en halen.

3. Reparatie op locatie 

tevens is het mogelijk dat wij een medewerker naar u kunnen sturen om het product op locatie te repareren. Hiervoor moeten wij wel een optimale indicatie van de aard van de schade op kunnen maken alvorens wij tot deze actie overgaan.

Renovatie

Bent u toe aan iets nieuws zonder dat u nieuwe producten aan wilt schaffen? Ook op het gebied van renovaties staan wij u graag bij. Met enkele kleine of grote aanpassingen zijn uw bestaande producten niet meer van nieuw te onderscheiden.

Zo behoren het toevoegen van een extra element aan uw attractie of het vervangen van enkele onderdelen tot de vele mogelijkheden op dit gebied, niets is ons te gek!

Let op!: wijzigingen aan uw Indu-Con producten mogen alleen uitgevoerd worden door Indu-Con zelf, omdat de essentiële veiligheid beïnvloed kan worden.

Design

Bij Indu-Con staat de klant altijd centraal, wij werken met passie voor het vak en met inlevingsvermogen voor de opdrachtgever, op deze manier waarborgen wij het succes van uw product.

Het inspelen op trends is ons op het lijf geschreven. Wij beschikken over een grote dosis kennis van de markten waarop wij actief zijn en willen graag ons steentje bijdragen om dit vakgebied verder te ontwikkelen.

Ontwikkelingen, technieken en mogelijkheden voor innovatie houden wij nauwlettend in de gaten. Hiermee waarborgen wij altijd een voorsprong waar onze klanten voordeel uit kunnen behalen. Waar andere bedrijven begrensd zijn qua mogelijkheden, zijn de mogelijkheden bij Indu-Con vanzelfsprekend en onbegrensd.

Onze denktanks, ontwerpers en tekenaars zijn vakbekwame mensen die van uw droomobject waarheid kunnen maken.

Onderhoud

Door het gebruik van duurzame materialen voor de producten die wij produceren hebben deze weinig onderhoud nodig. Zo zijn de meeste onderhoudswerkzaamheden prima door uzelf uit te voeren.

Heeft u echter toch vragen/advies nodig aangaande het onderhoud van uw product, neem dan gerust contact met ons op.

Montage

Op het gebied van montage zijn wij tot vele oplossingen in staat. Met de expertise van onze medewerkers zijn wij in staat om uw product snel en vakkundig op elke locatie te monteren. Wij denken graag met u mee om tot een oplossing te komen die voor u het voordeligst uitpakt.

Transport

Indu-Con is in staat om uw producten te vervoeren naar waar u maar wilt. Er zijn verscheidene mogelijkheden:

  • Eigen wagenpark - met ons eigen uitgebreide wagenpark zijn wij bij machte uw producten naar de door u aangegeven locatie te vervoeren.

  • Externe transporteurs - Indu-Con heeft een nauw samenwerkingsverband met enkele externe transporteurs, zij leveren uw product graag op de juiste plaats van bestemming.

Doordat Indu-Con over dergelijke opties beschikt is het geen probleem om uw producten zo snel mogelijk op de daarvoor bestemde locaties te leveren.

Partners

agridek
Yala