Kuilkleden

Agridek is toonaangevend in het leveren van ruwvoer afdeksystemen in de agrarische sector en het creëren van een volledig constant en compleet ruwvoer. Dit doen we met het zelf ontwikkelde Agridek Lasagnekuil concept. Al sinds 1999 liepen we op ons eigen boerderij met het idee om alle gras sneden en de mais in lagen in 1 silo te kuilen. Inmiddels tientallen jaren later dragen we dagelijks onze visie uit en helpen we melkveehouders tot het beste totaalconcept. Hierbij leveren we de portaalsysteen, de permanente afdekkleden en de waterhuishouding inclusief het grondwerk. Samen met onze partners, zijn we continu bezig met verbeteringen en innovaties. We leveren klant specifieke oplossingen en hebben in Indu-Con de juiste partner. Korte lijnen, de juiste kennis en ervaring op het juiste moment. Dankzij de lang termijn oplossing en het wederzijdse vertrouwen, zijn we doeltreffend en worden ideeën snel werkelijkheid.

Afdichtslangen

Afdichtslangen zijn de optimale manier om uw gerooide gewassen te bewaren. Indu-Con maakt gebruik van de meest hoogwaardige materialen, waardoor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid garant staan. Wij hebben voor iedere siuatie een oplossing op maat, doordat alles volgens uw wensen wordt geproduceerd. Hiernaast staat Indu-Con graag voor u klaar betreffende de installatie, onderhoud etc.

Zuigkleden

Zuigkleden zorgen ervoor dat landbouwproducten op een effectieve manier worden gedroogd. De kleden zorgen voor een evenredige en effectieve luchtstroom tussen de kisten. Hiernaast is het systeem erg gebruiks- en arbeidsvriendelijk. De zuigkleden worden volledig volgens de wensen van de klant geproduceerd.

Kuubkistkoezen

Een veel voorkomend probleem tijdens het transporteren met kuubkisten is dat de producten vaak uit de kisten vallen. Door middel van kuubkisthoezen is dit makkelijk te voorkomen. Deze hoezen zorgen er tevens voor dat de producten niet door vogels en dergelijke uit de kist worden gepikt. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen hebben de hoezen een lange levensduur.

Flexhallen

Flexhallen zijn voor de meest uiteenlopende doeleinden in te zetten. Zo zijn deze hallen ideaal voor bijvoorbeeld; huisvesting van vee, opslagruimte, stalling etc. Hiernaast brengen onze hallen ook enkele lucratieve voordelen met zich mee, zoals; gering kostenplaatje ten opzichte van originele bouw, uitstekende ventilatie, snelle installatie en demontage, stormbestendig etc. Alle hallen worden van de meest hoogwaardige materialen in elke gewenste afmeting geproduceerd. Om meer licht in de hal te creëren is het mogelijk om voor een doek te kiezen welke donker is aan de buitenzijde en licht van binnen (bijvoorbeeld groene buitenzijde en wit aan de binnenzijde).

Partners

silocovers agridek
luxetenten