Schaatsbaanoverkapping

De overkapping is volgens de ISU afmetingen geproduceerd en overdekt de gehele 400 m. baan. De zijkanten van de tent zijn voorzien van ramen die tevens open gezet kunnen worden. Mede hierdoor wordt een unieke schaatservaring gecreëerd voor zowel de schaatsers als het publiek. De tent is in vele verschillende kleurstellingen verkrijgbaar.

Membranen / spankappen

Een membraan is een unieke toevoeging aan de uitstaling van uw bedrijfspand, horecagelegenheid, woning, gezinspark, clubhuis etcetera. Naast een visuele functie heeft een membraan tevens een functionele functie. Zo zijn de membranen uitstekend te gebruiken als overkapping voor een podium, entreepoort, tribune, rookruimte etc. Het beschermt uw bezoekers tevens tegen weersinvloeden, zoals neerslag en de zon.

Elk membraan wordt compleet volgens de unieke wensen van de klant gerealiseerd in elke vorm en maat. Door de stabiele en duurzame constructie kunnen de membranen zowel permanent als semi permanent ingezet worden. Bij Indu-Con wordt het gehele proces vanaf design tot realisatie voor u verzorgd, hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

Crossover tent

De crossover tent is een opvallend vormgegeven tent. Door het lichte gewicht is deze eenvoudig/snel op te zetten en te vervoeren. Mede door het innovatieve ontwerp en het hoogwaardige materiaal is de tent bestendig tegen de meest extreme weersomstandigheden. Dit maakt het een ideale overkapping om in te zetten tijdens evenementen. De crossover tent is in verschillende afmetingen en kleurstellingen te verkrijgen.

Opblaasbare tenten

Opblaasbare tenten zijn een absolute eye-catcher en kunnen voor verschillende promotionele doeleinden ingezet worden. Door de flexibiliteit van de constructie is het eenvoudig deze op de gewenste locatie op te zetten en af te breken. De tenten zijn in de meest uiteenlopende afmetingen en kleurstellingen beschikbaar. Wij denken graag mee om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Partners

agridek
Yala