Beursstands

Om een product/merk op te laten vallen moeten deze op de meest aantrekkelijke manier worden gepresenteerd. Met een opvallende beursstand kunt u hierin al een voorsprong boeken.

Indu-Con is in staat om uw wensen om te zetten in werkelijkheid. Wij denken graag mee om tot het mooiste resultaat te komen.

Reclame/finishbogen

Reclame/finishbogen zijn de ideale manier om bedrijven, sponsoren, stichtingen, verenigingen etc. onder de aandacht te brengen bij het publiek. Zo kunnen deze op de meest uiteenlopende festiviteiten ingezet worden, zoals; (professionele) sportevenementen, de plaatselijke avondvierdaagse, entree bij bijeenkomsten/evenementen etc. Door het geringe gewicht zijn de bogen gemakkelijk op te zetten en op te slaan. De bogen zijn in elke gewenste uitvoering en afmeting te verkrijgen. Hiernaast zijn ze eenvoudig te transporteren.

Opblaasbare tenten

Opblaasbare tenten zijn een absolute eye-catcher en worden voor verschillende promotionele doeleinden ingezet. Door de flexibiliteit van de constructie is het eenvoudig deze op de gewenste locatie op te zetten en af te breken. De tenten zijn in de meest uiteenlopende afmetingen en kleurstellingen beschikbaar. Wij denken graag met u mee om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Crossover tents

De crossover tent is een opvallend vormgegeven tent. Door het lichte gewicht is deze eenvoudig/snel op te zetten en te vervoeren. Mede door het innovatieve ontwerp en het hoogwaardige materiaal is de tent bestendig tegen de meest extreme weersomstandigheden. Dit maakt het een ideale overkapping om in te zetten tijdens evenementen. De crossover tent is in verschillende afmetingen en kleurstellingen te verkrijgen.

Productvergrotingen

Door middel van opblaasbare productvergrotingen is het mogelijk om producten op een eenvoudige en voordelige manier op te laten vallen. Indu-Con maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, waardoor plaatsing op iedere ondergrond mogelijk is (zowel indoor als outdoor).

Door het geringe gewicht zijn de productvergrotingen gemakkelijk op te zetten en in elke gewenste afmeting/uitvoering te verkrijgen(waaronder volledige full colour bedrukking). ​

Partners

agridek
Yala