Schaatsen

Opblaasbare boardingsystemen bieden de perfecte bescherming voor de schaatsers na een val. De boardingen worden van hoogwaardige materialen geproduceerd en zijn makkelijk op te slaan wanneer deze niet gebruikt worden. Door het speciale verankeringsysteem aan de vloer is deze tevens gemakkelijk te installeren en te demonteren. Ook biedt de boarding uitstekende mogelijkheden voor sponsoring door middel van het aanbrengen van reclame-uitingen.

Shorttrack

De shorttrack padding zorgt voor de perfecte bescherming voor de schaatsers tijdens een val. De paddings zijn makkelijk te installeren en te demonteren, dit maakt het tevens makkelijk om deze op te slaan. De paddings worden van hoogwaardige materialen geproduceerd en hebben hierdoor een lange levensduur. Ook biedt de padding uitstekende mogelijkheden voor sponsoring door middel van het aanbrengen van reclame-uitingen.

Honkbal

De honkbalpadding zorgt voor optimale bescherming van de gebruikers. Met het innovatieve ophangsysteem is de padding makkelijk te installeren en te demonteren. De materialen die gebruikt worden hebben een hoge UV resistentie, waardoor deze een lange levensduur kennen. Hiernaast biedt de padding uitstekende mogelijkheden voor sponsoring door middel van het aanbrengen van reclame-uitingen. Zowel het verre veld hekwerk als de zijhekwerken, slagkooi, backstop en de dug-out kunnen van padding worden voorzien.

Turnen

Met de verschillende producten van Indu-Con die binnen de turnsport worden toegepast worden de gebruikers tot het uiterste gedreven. Zoals de tumblingbaan, AirTrack en valkuilsystemen (zowel in een kuil als in een opbouw situatie). Veiligheid, duurzaamheid en effectiviteit zijn de belangrijkste factoren van onze producten. Door constante innovaties worden de producten alsmaar verbeterd.

Voetbal / Hockey

Opblaasbare voetbal/hockeyattracties zorgen voor de ultieme uitdaging onder zijn gebruikers. De attracties kunnen ingezet worden om voetballers en hockeyers technisch sterker te maken, maar uiteraard is plezier maken ook een belangrijkste factor.

Wielrennen / Hardlopen

Start/finishbogen zijn de ideale manier om bedrijven, sponsoren, stichtingen, verenigingen etc. onder de aandacht te brengen bij het publiek. Hiernaast vormen deze bogen een opvallend herkenningspunt voor de wielrenners. Door het geringe gewicht zijn de bogen gemakkelijk op te zetten en op te slaan. De bogen zijn in elke gewenste uitvoering en afmeting te verkrijgen. Hiernaast zijn ze eenvoudig te transporteren.

Watersport

Voor het veilig navigeren van vaartuigen is het belangrijk dat deze een duidelijk herkenningspunt hebben van de te varen koers. Met de boeien van Indu-Con worden deze herkenningspunten optimaal gecreëerd. Zo zijn de boeien in verscheidene kleurstellingen en afmetingen te verkrijgen. Ook bieden de boeien uitstekende mogelijkheden voor sponsoring door middel van het aanbrengen van reclame-uitingen.

Hiernaast kunt u tevens bij ons terecht voor diverse andere watersport gerelateerde werkzaamheden.

Partners

agridek
Yala